Wie zijn we?

Communicatiebureau voor ondernemers met een goed verhaal

Pride is het communicatiebureau voor innovatieve merken in technologie en ict. Wij vinden dat communicatie haalbaar moet zijn, moet fascineren én zichzelf terug moet verdienen. Onze persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze bewijst al meer dan tien jaar zijn effectiviteit. Onze permanente opdracht: meetbaar bijdragen aan het succes van onze cliënten in een veranderend communicatielandschap.

Een effectief verhaal

Media-aandacht kun je niet kopen. Mensen zijn reclame-moe en advertenties worden niet meer gelezen. Hoe zorg je dat je toch je merk onder de aandacht brengt bij je doelgroep? Bij Pride vinden we dat een goed verhaal de ruggengraat van je marketing moet zijn. Wij zijn een communicatiebureau met geboren verhalenvertellers, die jouw verhaal en je boodschap zo opvallend mogelijk voor het voetlicht kunnen brengen. Wij weten wat een goed verhaal is en welke verhalen media-aandacht gaan krijgen. Samen met jou zetten we effectieve campagnes op, gebaseerd op communicatie die mensen raakt.

Communicatiestrategie

Pride helpt je met de ontwikkeling van je merkpersoonlijkheid. Die bepaalt tenslotte hoe je communiceert, of het nu om een artikel in een krant of tijdschrift, een persbericht, of een bericht op social media gaat. Vervolgens willen wij weten waar we samen naar toe gaan, wat de doelen zijn en wanneer we er verwachten te zijn. Dat doen we onder meer op basis van een uitgebreide marktanalyse waarbij we de specifieke informatiebehoefte van de klant naar het product of de dienst nauwkeurig in beeld brengen. Zo kunnen we tot meetbare resultaten komen. Communicatiedoelen als bereik, ranking, sentiment, likes, retweets en opinies zijn voor ons de middelen om tot die resultaten te komen.

Kijk onder het kopje diensten om te zien wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

share this post
with the world
op de hoogte blijven?

refresh this page