Vraag niet wat het kost, maar wat het oplevert
Ivette van der Elst
Ivette van der Elst

Ivette is de bureaudirecteur van Pride en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de zakelijke koers. Zij studeerde communicatiemanagement en marketingcommunicatie aan de Haagse Hogeschool en werkte onder meer als marketingspecialist voor Disneyland Parijs. Ivette is pragmatisch, resultaatgericht en superbetrouwbaar. Ze gaat altijd recht op haar doel af en begint haar dag steevast met het maken van een takenlijstje. Zij bewaakt de rode draad van het bureau en zorgt ervoor dat het creatieve eindproduct goed aansluit op het strategische startpunt. In haar vrije tijd kun je haar vinden op de tennisbaan of achter een speedboot op een wakeboard.

Wat is belangrijk?

“Er zijn nog veel bedrijven die zeggen, we hebben geen verhaal, we maken producten, dus stuur maar een persbericht. Maar dan missen ze een groot deel van het marketingspectrum. Bedrijven hebben daar soms wat hulp bij nodig en ik zorg ervoor dat ze die hulp krijgen. Ik ben een generalist, die van alles wat weet en ik vind het leuk om creatieve mensen aan te sturen. Ik zie erop toe dat alles perfect uitgevoerd wordt en ik creëer overzicht, zodat er geen onnodige ballast ontstaat. Daar word ik het gelukkigst van.”

Wat zegt je moeder over je?

“Ivette is iemand die weet wat ze wil en die voor zichzelf opkomt. Tegelijkertijd is ze iemand van weinig woorden en ze trekt haar eigen plan. Echt volgzaam is ze niet…”

Wat zeggen je collega’s over je?

“Die zeggen precies hetzelfde. Ik ben thuis hetzelfde als op mijn werk. Bij vrienden ook. Ik kan niet twee verschillende rollen aannemen."

Wat zeggen klanten over je?

“Ivette is een rots in de branding van onze externe communicatie. Zij weet alles terug te brengen tot een uitvoerbare en effectieve aanpak.”

refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?