Expectations are meant to be exceeded
Irene Martini
Irene Martini

Irene is senior communicatieadviseur bij Pride. Na haar Bachelor of Applied Science bij de International Business and International Marketing opleiding aan de HES, studeerde zij International Public Policy aan de UCL University College in Londen. Vervolgens werkte zij als Projectmanager bij BT in Londen, als marketing- en communicatiemanager bij een IT-bedrijf in Den Haag en als consultant voor Grayling. De kracht van Irene is dat zij goed tussen verschillende mensen en meningen in kan gaan staan om bruggen te slaan tussen producten, merken en de pers. Zij hecht veel waarde aan een persoonlijke relatie met haar opdrachtgevers.

Wat is belangrijk?

"Ik luister altijd eerst heel goed wat de klant wil. Wat wil iemand vertellen en wie moet het gaan lezen of horen? Om daar achter te komen, moet ik een band krijgen met mijn klant. Hoe duidelijker ik in beeld heb wie hij is en waar hij heen wil, hoe effectiever ik de vertaalslag naar de media en de doelgroep kan maken. Ook enthousiasme speelt voor mij een grote rol. Ik kan vaak heel onbevangen met iets beginnen en er vervolgens echt voor gaan en staan. En dat is belangrijk, want als je er zelf niet in gelooft, hoe gaan anderen het dan geloven?"

Wat zegt je moeder over je?

“Dat ik een harde werker en een doorzetter ben. Misschien een beetje koppig, maar wel superlief.”

Wat zeggen je collega’s over je?

“Irene is een goede mix van ambitie, doelmatigheid, creativiteit en gezelligheid. Ze koestert een diepe haat voor kamperen.”

refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?