een
jaar geleden
persbericht

Bugatti introduceert Burnished collectie

Oldenzaal, 4 januari 2017 – Bugatti lanceert een nieuwe reeks cases voor iPhone en Samsung telefoons: de Burnished collectie. De cases uit de collectie zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig full grain en natuurlijk bewerkt leer en zijn beschikbaar in stijlvol zwart en cognac. De nieuwe collectie bestaat uit de modellen Vienna, Parigi, Zurigo, Londra, Berlino, Porto, Lisbona en Francoforte. De Burneshed collectie omvat snap- en booklet cases waarbij ieder model over een uniek karakter beschikt en dat door de tand des tijds er alleen maar mooier op wordt.

Bij het ontwerpen van de nieuwe cases liet Bugatti zich inspireren door het creatief en cultureel diverse Europa, met Londen, Parijs en Lissabon als drie belangrijkste stijl-hotspots. De nieuwe cases combineren het hoofdstedelijke gevoel van die plaatsen met een kwalitatieve afwerking en kosmopolitische aantrekkingskracht.

Bijzonder in de collectie is de Vienna booklet case, dit model ziet er net zo uit als een chique portemonnee. Multifunctioneel zonder in te boeten op looks om stijlvol je telefoon en belangrijke passen mee te nemen.
    
Alle modellen zijn voorzien van een elegant afgewerkte microvezel-laag aan de binnenzijde, en bieden door scherp uitgesneden uitsparingen optimale toegang tot alle functies en poorten van het apparaat. Zoals gezegd boden Europese steden inspiratie: de Londra snap case beschikt over een vakje voor belangrijke documenten. Bij de Berlino kunnen gebruikers door de eenvoudig los te koppelen hoes wisselen tussen twee draagfuncties. Met de Zurigo kan de smartphone rechtop worden gezet om video’s en slideshows comfortabel te bekijken.

Ook de Parigi, Porto, Lisbone en de Francoforte beschikken over een hoogwaardige afwerking en bieden stijlvolle bescherming waarbij laatstgenoemde een universele uitvoering is en dus op ieder merk en model telefoon past.

De Omnishock-technologie die wordt gebruikt bij de cases van Bugatti beschermt telefoons met een laag Thermoplastisch Polyurethaan die naadloos overgaat in het leer, zodat de gebruiker niets van de fusie merkt. Interne microstructuren vangen de impact van elke schok op. Alle hoekjes zijn voorzien van rubber, en alle knoppen zijn eenvoudig te bereiken. Dankzij de antislip-afwerking is de telefoon stevig vast te houden. Het elegante zilveren Bugatti-logo is verzonken in de case.

De Burnished collectie van Bugatti is nu beschikbaar, onder andere bij Coolblue, Bol.com en MedieMarkt. Adviesprijzen voor de cases lopen uiteen van €29.99 tot €49.99.

###

Over Bugatti
Bugatti kan bouwen op de stevige basis van familiebedrijf Brinkmann en heeft zich bewezen als internationaal modemerk. Het merk biedt een volledige reeks zaken- en vrijetijdskleding voor mannen en jassen, schoenen en tassen voor vrouwen in de normale en hogere prijscategorieën. De Bugatti-stijl is verfijnd, chique en casual. Vrouwen en mannen ouder dan 30 met een bovengemiddeld inkomen zijn de belangrijkste doelgroep van het merk. Productexpertise, variëteit en waar voor geld zijn de belangrijkste succesfactoren achter het merk. Met de positionering van “Europees Merk” toont Bugatti een beeld van een urbaan, individueel, levendig en open-minded Europa. De culturele regio Europa vormt de basis van de merkpresentatie. Het label toont zijn wereldwijde betekenis met een exportaandeel van meer dan 50 procent naar meer dan 60 landen wereldwijd. Met hun producten zorgen 15 licentiepartners (waaronder voor schoenen) ervoor dat mannen wereldwijd zich van top tot teen in Bugatti kunnen steken.

Over Strax
STRAX is een wereldwijd producent van accessoires voor mobiele en verbonden apparatuur. Het bedrijf staat genoteerd op de Nasdaq Stockholm Stock Exchange. STRAX biedt gepatenteerde, gelicenseerde en partner branded accessoires. De eigen merken zijn onder andere XQISIT, GEAR4, Urbanista, THOR en Flavr. Het bedrijf vertegenwoordigt zowel meer dan 30 grote OEM, als merken voor mobiele accessoires en verkoopt via een breed aantal kanalen, variërend van telecom operators, gespecialiseerde mobiele en consumentenelektronica retailers tot online, lifestyle, warenhuizen en supermarkten. STRAX werd opgericht in Miami en Hong Kong in 1995 en is sindsdien wereldwijd aanzienlijk gegroeid. STRAX heeft meer dan 175 medewerkers in 12 landen en het hoofdkantoor en logistiek centrum is gevestigd in Duitsland.PR Contact
Irene Martini
Pride PR
strax@pridepr.nl
071-568 0028
Strax
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?