twee
jaren geleden
persbericht

FD Gazellen Award voor Pimm® Solutions

Pimm® Solutions één van de snelst groeiende bedrijven van 2016

Rotterdam, 17 oktober 2016 - Pimm® Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik staat in de ranglijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven zoals gepresenteerd door het Financieele Dagblad. Hiermee mag Pimm® Solutions zich voor de tweede keer een jaar lang FD Gazelle noemen.

“Natuurlijk zijn we erg trots op deze award. Het laat zien dat we met ons team een sterke en stabiele groei doormaken. Dat toonde onlangs ook de nominatie voor de Deloitte Rising Star Award aan”, aldus Leonie Schipperus, mede-oprichter van Pimm® Solutions. Ze vervolgt: “Ik ben ook trots op de positieve resultaten die we boeken. Een omzetgroei die mede tot stand komt nu veel organisaties zich realiseren dat de verlaging van de Total Cost of Ownership juist ook in de tail spend aanzienlijke voordelen oplevert.” Plannen voor de toekomst zijn er ook. Zo hoopt Pimm® Solutions meer naamsbekendheid te gaan genereren onder gebruikers, en óók het buitenland lonkt.

De status van FD Gazelle is de bevestiging van deze snelle groei en de volgende stap is de FD Gazellen Finale, die in december plaatsvindt, waar de landelijke prijzen worden overhandigd, evenals awards voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2016. De Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en is gerangschikt per provincie en bedrijfsgrootte. Om mee te kunnen dingen naar de FD Gazellen moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden.

Pimm® Solutions is de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot marktleider, mede dankzij het netwerk van meer dan 5.000 aangesloten leveranciers. Om Pimm® Solutions een sterke positie te geven in de markt, wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise van zusterbedrijf ISM eCompany, een grote e-commerce speler met meer dan 350 medewerkers.

Over Pimm® Solutions
Pimm® Solutions helpt bedrijven efficiënt inkopen met het systeem Pimm®, dat zowel stand alone functioneert als webapplicatie áls geïntegreerd in bestaande P2P systemen. Pimm® Solutions helpt organisaties kosten te besparen én hun medewerkers of relaties te verrassen met kwalitatief hoogstaande cadeaus (onder meer gebak, bloemen en cadeaubonnen). Dit doet het bedrijf met een transparante en persoonlijke aanpak, waarbij zowel lokale als centrale leveranciers worden ingebed in een centraal inkoopsysteem: Pimm®. Pimm® kan de tail end spend in één keer voor een groot deel oplossen waardoor bedrijven een flinke kostenreductie bewerkstelligen. Minder leveranciers, minder facturen en minder declaraties, en een duidelijk zicht op de kosten voor juiste verwerking van de WKR. De e-catalogus van Pimm® is te koppelen aan nagenoeg alle ERP- en financiële systemen. Eerlijk. Efficiënt. Persoonlijk. Want iedere goede oplossing maakt de wereld een beetje beter. Ga voor meer informatie naar https://www.pimmsolutions.nl.

###

Meer informatie:
Voor vragen of interviews kunt u contact opnemen met Pride PR. Leonie is altijd bereid haar kennis te delen over ondernemen in het algemeen, maar zeker ook over zaken waar zij kennis van heeft zoals bijvoorbeeld de tail spend, werkkostenregeling of alles wat te maken heeft met total cost of ownership (TCO).

Pride PR
Jannemiek Starkenburg / Simone Pouw
+31 71 568 00 28
pimm@pridepr.nl
Pimm Solutions
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?