twee
jaren geleden
persbericht

LILEE Systems komt met nieuwe Connectivity-as-a-Service platform

De TransAir™ STS Series Gateways en het T-Cloud Managementplatform zorgen samen voor high-performance IoT-innovatie op nieuwe markten


Amsterdam – 19 september 2016 - LILEE Systems, aanbieder van geavanceerde connectiviteitsoplossingen en cloudgebaseerde netwerkoplossingen, kondigt vandaag een nieuw cloudplatform aan waarmee organisaties op gemakkelijke en betrouwbare wijze in verbinding kunnen staan met al hun vaste en mobiele assets. De oplossing is bij uitstek geschikt voor ‘mobiele’ en ‘verspreide’ bedrijven, zoals OV- en transportmaatschappijen en franchise-organisaties. Met het T-Cloud platform in combinatie met LILEE’s TransAir STS series-gateways kunnen organisaties al hun assets voortaan nog beter monitoren, beheren en aansturen om van daaruit tevens nieuwe IoT-toepassingen te kunnen ontwikkelen.

LILEE STS-gateways kunnen worden toegepast in een vaste asset, zoals een winkel, of een mobiele asset zoals een bus. De gateways beschikken over een on-board applicatie-engine waarmee bedrijfsapplicaties in fog-computing-architectuur kunnen draaien. On-site- en in-cloud-computing worden hierbij gecombineerd. LILEE T-Cloud is een cloudgebaseerde oplossing die netwerkmanagement, autoprovisioning en third-party-integratie met STS gateways biedt. Dankzij T-Cloud hebben beheerders voortdurende en remote toegang tot IoT-gegevens en analytics, en de mogelijkheid om kritieke assetmanagementfuncties als upgrades en configuratie uit te voeren.

LILEE’s TransAir STS en T-Cloud innovaties:

• intelligente downstream LAN-applicaties die merken wanneer de upstream link down is, en in dat geval pauzeren;
• een applicatieserver die zowel Linux als Windows ondersteunt;
• dual Wi-Fi 802.11ac draadloze functionaliteit, zowel up- als downstream;
• twee dual LTE-radio’s;
• cloudgebaseerde provisioning voor zowel SD-WAN als applicaties; en
• benodigde ondersteuning voor video-oplossingen gebundeld op één device: PoE-poorten voor IP-camera’s, een on-board applicatie-engine voor NVR-software, sensoren voor intelligente videotagging, en upstream wifi voor snel en goedkoop uploaden.

Meer over TransAir STS Gateways en het T-Cloud Platform
LILEE’s TransAir STS series-gateways brengen breedband-verbindingen, routing, switching, applicatieserver, M2M-connectiviteit en IoT-sensoren samen in één oplossing. STS en T-Cloud stellen organisaties in staat sneller en effectiever IoT-gegenereerde data te verwerken en analyseren, en kosten te verminderen. IT-teams en systeemintegrators kunnen snel oplossingstemplates uitrollen naar STS door gebruik te maken van T-Cloud, en de mix van applicaties aanpassen als de situatie daarom vraagt.

LILEE maakt gebruik van een open, gestandaardiseerd design, waardoor de STS-gateway breed inzetbaar is. De applicatie-engine ondersteunt windows, Linux en Android, waardoor IT-afdelingen de applicaties van hun keuze kunnen draaien. LILEE’s T-Cloud helpt bedrijven deze applicaties uit te rollen naar gateway-platforms. Zero-touch autoprovisioning van de belangrijkste applicaties op een gateway zorgt ervoor dat bijvoorbeeld nieuwe bussen snel in gebruik kunnen worden genomen, en nieuwe winkels in een keten snel kunnen worden geopend. T-Cloud biedt cloud-to-gateway-mogelijkheden, en de optie om netwerk-knooppunten op afstand te automatisch te configureren en beschikbaar te stellen. De combinatie van STS-gateways en T-Cloud verbeteren connectiviteit, beschermen bedrijfseigendommen, stroomlijnen netwerkmanagement, en verminderen operationele kosten.  

“IT-afdelingen van veel bedrijven met verspreide assets, van OV-aanbieders tot retailers, hebben moeite met het beheer van hun netwerk,” zegt John Marshall, senior vice president, Sales en Marketing bij LILEE. “Vaak is er niet genoeg geld om verschillende locaties of voertuigen op een goede manier te ondersteunen. LILEE’s oplossing betekent een doorbraak en een stap vooruit in connectiviteit en distributie van bemande en M2M-netwerkknooppunten.”


Over LILEE Systems

LILEE Systems levert geïntegreerde, open en betrouwbare industriële IoT-oplossingen die hardware, software en services combineren. Oplossingen van LILEE vergroten efficiëntie en zorgen voor minder kosten. Het hoofdkwartier van LILEE bevindt zich in Silicon Valley; andere kantoren staan in Taipei en Amsterdam.

Voor meer informatie
Wilco Rutenfrans
T:  06 51962941
E:  wilco@pridepr.nl
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?