drie
jaren geleden
persbericht

Pimm Solutions uitgeroepen tot FD Gazelle

Pimm in de top snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Rotterdam, 26 oktober 2015 - Pimm® Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik, behoort tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee officieel een FD Gazelle.

Pimm® Solutions is in 2011 opgericht door Leonie Schipperus, later sloten Rick van Nispen en ISM eCompany zich aan als mede-eigenaar en aandeelhouder. Schipperus: “Deze prijs is de kers op de taart en elke medewerker heeft daar een bijdrage aan geleverd. In korte tijd hebben we een prachtig winstgevend bedrijf neergezet, nadat we - samen met onze klanten - drie jaar stevig onze dienst hebben geoptimaliseerd.” De award die 12 november in ontvangst wordt genomen tijdens de FD Gazellen prijsuitreiking voor de regio Zuidwest-Nederland, is dan ook op conto van het hele team - en de klanten van - Pimm® Solutions. Van Nispen: “Het harde werken wordt beloond en daar zijn we ontzettend blij mee.”

De status van FD Gazelle is een gegronde bevestiging van de snelle groei die Pimm® Solutions waarmaakt. De volgende stap is de FD Gazellen Finale, die in december plaatsvindt, waar de landelijke prijzen worden overhandigd, evenals awards voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2015.

Pimm® Solutions is de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot marktleider, mede dankzij het netwerk van meer dan 3.500 aangesloten leveranciers. Om Pimm® Solutions een sterke positie te geven in de markt, wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise van zusterbedrijf ISM eCompany, een grote e-commerce speler met meer dan 350 medewerkers. En het is dubbel feest vandaag in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, waar beide bedrijven gevestigd zijn, omdat naast Pimm® Solutions, ISM eCompamy dit jaar ook een Gazelle Award in ontvangst mag nemen. Karel van der Woude, oprichter van ISM eCompany, adviseert als incubator de directie van Pimm® Solutions op het gebied van beleid en strategie. 

###

Over Pimm Solutions
Pimm® Solutions helpt bedrijven efficiënt inkopen met het systeem Pimm®, dat zowel stand alone functioneert als webapplicatie áls geïntegreerd in bestaande P2P systemen. Pimm® Solutions helpt organisaties kosten te besparen én hun medewerkers of relaties te verrassen met kwalitatief hoogstaande cadeaus (onder meer gebak, bloemen en cadeaubonnen). Dit doet het bedrijf met een transparante en persoonlijke aanpak. Waarbij zowel lokale als centrale leveranciers worden ingebed in een centraal inkoopsysteem: Pimm®. Pimm® kan de tail spend in één keer voor een groot deel oplossen waardoor bedrijven een flinke kostenreductie bewerkstelligen. Minder leveranciers, minder facturen en minder declaraties en een duidelijk zicht op de kosten voor juiste verwerking van de WKR. De e-catalogus van Pimm® is te koppelen aan nagenoeg alle ERP- en financiële systemen. Eerlijk. Efficiënt. Persoonlijk. Want iedere goede oplossing maakt de wereld een beetje beter.

Meer informatie:
Voor vragen of interviews kunt contact opnemen met Pride PR
Jannemiek Starkenburg/ Suzanne van Duijn
+31 71 568 00 28
pimm@pridepr.nl
Pimm Solutions
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?