drie
jaren geleden
persbericht

Riviera Maison gaat exclusieve samenwerking met Pimm aan

Rotterdam, 9 september 2015 – De cadeau- en kerstpakketten van Rivièra Maison zijn vanaf september te vinden in de webshop van Pimm® Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik. Sinds ruim een jaar bedient Rivièra Maison ook de zakelijke markt met kerstpakketten en relatiegeschenken. Pimm® Solutions is de enige speler die, buiten de eigen kanalen van het interieurmerk, deze kerstpakketten aanbiedt.

Voor Pimm® Solutions was het een logische keuze om dit aanbod van Rivièra Maison in de webshop voor zakelijke attenties op te nemen. “Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld ook de bloemen van Frederique’s Choice. In het geval van de Rivièra Maison kerstpakketten, kunnen wij deze exclusief aan bedrijven leveren, omdat het verder alleen bij Rivièra Maison wordt verkocht. Het is geen product waarmee de markt massaal overspoeld wordt en daarmee breiden we ons unieke aanbod weer uit,” aldus Leonie Schipperus, mede-oprichter van Pimm® Solutions.

Er zijn meerdere soorten pakketten die Rivièra Maison verkoopt, gevuld met bijzondere, feestelijke items en hoogwaardige foodproducten. De cadeaus en cadeaubonnen zijn vanaf september ook verkrijgbaar in de webshop van Pimm® Solutions, de kerstpakketten vanaf nu te bestellen voor levering in december. Bij een grotere bestelling zijn de pakketten op maat samen te stellen in de showroom van Rivièra Maison in Amsterdam.

Evaline Weijel, manager kerstpakketten bij Rivièra Maison: “Er was veel vraag vanuit de zakelijke markt naar producten van Rivièra Maison en zo ontstond een jaar geleden het idee om deze afdeling van Rivièra Maison op te zetten met een aanbod van cadeau- en kerstpakketten. Een jaar na dato draait de afdeling boven verwachting. “

Over de keuze voor Pimm® Solutions laat Weijel weten: “We vinden het concept innovatief en ook goed bij ons passen. Service en kwaliteit staan bij ons op één en dat zoeken we ook bij onze partners, vandaar onze keuze voor Pimm.”

###

Over Pimm® Solutions
Pimm® Solutions helpt bedrijven efficiënt inkopen met het online systeem Pimm® voor zakelijke cadeaus en attenties. De tool van Pimm® Solutions functioneert zowel stand alone als webshop, maar kan ook geïntegreerd worden in bestaande P2P-systemen. Pimm Solutions helpt organisaties kosten te besparen en hun medewerkers of relaties te verrassen met kwalitatief hoogwaardige cadeaus (waaronder gebak, bloemen en cadeaubonnen). Zowel lokale als centrale leveranciers zijn ingebed in het centrale inkoopsysteem van Pimm® Solutions. Bedrijven kunnen een flinke kostenreductie bewerkstelligen door een flink deel van de tail end spend te bundelen met behulp van het online systeem en de e-catalogus van Pimm® Solutions. Minder leveranciers, minder facturen en minder declaraties en een duidelijk zicht van de kosten voor juiste verwerking volgens de werkkostenregeling. De e-catalogus van Pimm® is te koppelen aan nagenoeg alle ERP- en financiële systemen.

Over Rivièra Maison
Rivièra Maison is opgericht in 1985 en uitgegroeid tot een toonaangevend interieurmerk met een sterke beleving waar genieten een belangrijk aspect is. Alle meubels en accessoires worden in eigen huis ontworpen. Elk product is uniek en heeft een aanwijsbaar onderscheidend vermogen. Ambachtelijke ateliers over de hele wereld vervaardigen veel van de producten. Vier keer per jaar presenteert Rivièra Maison een nieuwe seizoenscollectie.

Contact
Voor vragen of interviews kunt contact opnemen met Pride PR
Jannemiek Starkenburg/ Suzanne van Duijn
+31 71 568 00 28
pimm@pridepr.nl
Pimm Solutions
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?