drie
jaren geleden
persbericht

Mio introduceert nieuwe, stijlvolle dash cams met Full HD camera


Mollem, 6 juli 2015 - Dash cams zijn tegenwoordig bijna onmisbaar als ooggetuige op de weg. Dash cams registreren elke minuut van je reis, zodat je altijd bewijs hebt als er iets gebeurt. Maar met een dash cam kun je ook de mooie en onvergetelijke landschappen die je onderweg tegenkomt delen met familie en vrienden. Mio introduceert een nieuwe serie dash cams die niet alleen alles voor je vastleggen, maar dat ook nog in ongeëvenaarde kwaliteit doen.


MiVue 638 Touch & MiVue 658 Touch
De nieuwe stijlvolle en lichtgewicht MiVue 638 en 658 Touch-modellen geven je altijd bewijs van wat er daadwerkelijk op de weg gebeurde. Om het je makkelijk te maken, starten deze dash cams met filmen zodra je de auto start. De MiVue 638 Touch is voorzien van een Full HD-camera met 1080 pixels en de MiVue 658 Touch is uitgerust met een Extreme HD-camera met maar liefs 1296 pixels. Beide camera’s zijn voorzien van GPS-informatie, touch screen en bieden de mogelijkheid een tweede SD-kaart te plaatsen. Zo heb je altijd een back-up van de opnames, indien je één van de twee SD-kaarten af zou moeten staan aan de politie na een ongeval. Deze back-up kun je uiteraard ook delen met je verzekeraar. Daarnaast kun je via de MiVue Manager-desktopapplicatie eenvoudig de filmpjes delen via bijvoorbeeld Facebook of YouTube.

De nieuwe modellen zijn wederom voorzien van glazen lenzen. De MiVue 658 Touch bevat een topkwaliteit camera met een optische sensor, zodat je zelfs in het donker hoge kwaliteit beelden kan maken. Ook bevatten de nieuwe modellen een 150 graden groothoeklens, zodat er zoveel mogelijk van de verkeerssituatie in beeld komt.

Beide nieuwe MiVue modellen zijn per direct verkrijgbaar. De MiVue 638 Touch is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €149,99 en de MiVue 658 Touch is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €169,99. 


MiVue 658 wifi
Dit model beschikt over een wifi-functionaliteit. Met de nieuwe MiVue 658 wifi kun je bewijs meteen doorsturen naar je smartphone, via de geïntegreerde wifi-functie. Zo kun je alles ook weer eenvoudig delen via social media of bijvoorbeeld met je verzekeringsmaatschappij.

De MiVue 658 wifi is per direct beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van €199,99.


Overige modellen in de nieuwe MiVue 600-serie
Naast de bovenstaande uitgebreidere modellen, introduceert Mio ook nog twee instapmodellen. De MiVue 600 en de MiVue 608 zijn beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €99,99 en €109,99. Deze modellen zijn een minder uitgebreide versie van de MiVue 638, MiVue 658 en MiVue 658 wifi. 


Technische specificaties:

MiVue 638 Touch
 • Afmetingen: 90.59 x 49 x 32.7 (mm)
 • Gewicht: 120g
 • Schermformaat: 2.7 inch touchscreen (16:9)
 • Opname resolutie: Full HD 1920 x 1080 bij 30 fps
 • Hoge kwaliteit glass lens: 6G+1 IR
 • DSP chipset: A7L55/OV4689
 • Video Formaat: .MP4 (H.264)

MiVu 658 Touch & MiVue 658 wifi
 • Afmetingen: 90.59 x 49 x 32.7 (mm)
 • Gewicht: 120g
 • Schermformaat: 2.7 inch touchscreen (16:9)
 • Opname resolutie: Extreem HD 2304 x 1296 bij 30 fpss
 • Hoge kwaliteit glass lens: 6G+1 IR
 • DSP chipset: A7L55/OV4689
 • Video Formaat: .MP4 (H.264)

Wil je weten wanneer je je dash cam wel en niet mag gebruiken? Bekijk dan onze do’s and dont’s of a dash cam


###


Volg Mio via social media
Volg ons ook op Facebook en Twitter voor de laatste Mio nieuwtjes, productinformatie, interessante weetjes, interviews, reisverslagen, testrapporten, weekendtips, weer- en verkeersinformatie, spelletjes, gps-nieuws en leuke winacties.
 • Facebook.com/Mionederland & Facebook.com/Miobelux

Over Mio                        
Mio is onderdeel van MiTAC International Corp., handelend onder de naam MiTAC Europe. Mio ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. De producten van Mio, van autonavigatie, draagbare navigatie, drive recorders tot tablets, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten en kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid. Het merk werd opgericht in mei 2002 en heeft nu vestigingen in Europa, Taiwan, het vasteland van China, Noord-Amerika, Australië, Japan en Zuid-Korea. Mio heeft wereldwijd meer dan 1500 mensen in dienst en brengt zijn producten op de markt in meer dan 38 landen. Mio’s Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Mio vindt dat mobiel werken en leven een geïntegreerd onderdeel zijn geworden in ons leven, voor nu en in de toekomst. De merkboodschap van Mio, ‘Explore More’, is erop gericht de manier waarop mensen de wereld ervaren te veranderen en gebruikers te laten weten dat ze de wereld eenvoudig en vrij kunnen verkennen met Mio producten.

Meer informatie over de producten van Mio Technology is te vinden op: http://www.mio.com/

Voor meer informatie
Neem voor meer informatie over reviewsamples en andere vragen contact op met:

Pride PR
Marloes de Ruiter
T: 071-5680028
E: Mio@pridepr.nlMio Benelux
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?