vier
jaren geleden
persbericht

MiTAC introduceert waterdichte actiecamera: Mio MiVue M350

Full-HD actiecamera voor outdoor avonturiers en sportievelingen
 
Mollem, 3 december 2013 – MiTAC lanceert vandaag de Mio MiVue M350, een krachtige, waterdichte, lichtgewicht actiecamera, om elk outdoor actiemoment vast te leggen. De camera, ontwikkeld voor sportievelingen en outdoor avonturiers, legt met een groothoek van 170 graden videobeelden van 1080 pixels vast onder elke weersomstandigheid. Het compacte toestel  kan door de IPX8 waterdichte behuizing tot wel drie meter onder water filmen zonder dat er een waterdichte hoes of extra accessoires nodig zijn.

Piet Deschuymer, President bij MiTAC Europe licht toe: “Na de succesvolle lancering van de MiVue digitale drive recorders voor in de auto, brengt MiTAC nu ook een volledige waterdichte actiecamera op de markt om nonstop outdoor ervaringen vast te leggen. De camera is direct uit de doos klaar voor gebruik, ongeacht de activiteit. Een groot voordeel is dat de M350 opgeladen kan worden terwijl je aan het filmen bent, zelfs bij slechte weersomstandigheden, zodat de opnames niet onderbroken hoeven te worden.”

Compact & volledig waterdicht
De M350 is gemakkelijk mee te nemen door zijn gewicht van slechts 130 gram. De compacte camera is voorzien van een IPX8 waterdichte behuizing waarmee een uur lang tot wel drie meter onder water kan worden gefilmd, zonder dat er een hoes of extra accessoires nodig zijn. De bijgeleverde oplader is ook waterdicht, waardoor de camera kan worden opgeladen terwijl je bijvoorbeeld in de regen op een motor rijdt en je zonder onderbrekingen kunt blijven filmen.

Slimme trilfunctie
De M350 is ook uitgerust met een trilfunctie, waarmee de camera laat weten wanneer er gefilmd wordt. Zelfs met een helm is de gebruiker er van verzekerd dat het toestel  daadwerkelijk videobeelden opneemt. Alle extreme avonturen worden in HD weergegeven om ze vervolgens direct te kunnen delen met vrienden via social media.

Na zonsondergang
Dankzij de lens met een groot diafragma laat de M350 meer licht binnen, waardoor zelfs in donkere omstandigheden heldere beelden kunnen worden vastgelegd. Dus ook voor avonturiers die pas na zonsondergang in actie komen, is de M350 een ideale partner. De 170° groothoeklens neemt een breed gezichtsveld en een ruime achtergrond op, waardoor het perspectief wordt gemaximaliseerd. Zelfs als de temperatuur zakt tot onder -10°C presteert de M350 maximaal.

Meerdere bevestigingsmogelijkheden en snelontgrendeling
De MiVue M350 wordt geleverd met meerdere bevestigingsmogelijkheden, waardoor de camera op elk type fiets of motor gemonteerd kan worden. Dankzij de universele elastieken bevestigingsband past het toestel  veilig op een helm of aan een arm, om handenvrij te kunnen filmen. Dankzij de "snelontgrendeling" kan je het toestel heel eenvoudig uit één van de meegeleverde bevestigingen schuiven, om het snel ter hand te nemen wanneer dat nodig is.

Belangrijkste functies van de Mio MiVue M350
• Full-HD video opname kwaliteit van 1080 pixels
• Zowel het toestel als de oplader zijn waterdicht
• Compact en lichtgewicht ontwerp
• Trilfunctie om video opname aan te duiden
• 170° groothoekcamera gezichtsveld
• Inclusief meerdere eenvoudige bevestigingsmogelijkheden

MiVue M350 belangrijkste technische specificaties
• Gewicht: 106 gram. Met houder: 129 gram
• Afmetingen (LxBxH) - 108 x 35 x 37 mm
• Batterij: oplaadbaar voor gebruik tot twee uur. Komt met externe acculader.
• Beeld instellingen: Lichtmeting, witbalans, belichtingscorrectie, scherpte, contrast, verzadiging
• Beeldresolutie: HD 1920 x 1080 pixels
• Opslag: MicroSD kaart SDHC van 32GB (niet inbegrepen)


Beschikbaarheid en adviesprijzen
De Mio MiVue M350 is per direct beschikbaar in de winkel en via de e-shop van Mio tegen een consumentenadviesprijs van € 199,-.


###


Volg Mio via social media
Volg ons ook op Facebook en Twitter voor de laatste Mio nieuwtjes, productinformatie, interessante weetjes, interviews, reisverslagen, testrapporten, weekendtips, weer- en verkeersinformatie, spelletjes, gps-nieuws en leuke winacties.
• Facebook.com/Mionederland en Facebook.com/Miobelux
• @MioBenelux


Over Mio                         
Mio is onderdeel van MiTAC International Corp., handelend onder de naam MiTAC Europe. Mio ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. De producten van Mio, van autonavigatie, draagbare navigatie, drive recorders tot tablets, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten en kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid. Het merk werd opgericht in mei 2002 en heeft nu vestigingen in Europa, Taiwan, het vasteland van China, Noord-Amerika, Australië, Japan en Zuid-Korea. Mio heeft wereldwijd meer dan 1500 mensen in dienst en brengt zijn producten op de markt in meer dan 38 landen. Mio’s Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Mio vindt dat mobiel werken en leven een geïntegreerd onderdeel zijn geworden in ons leven, voor nu en in de toekomst. De merkboodschap van Mio, ‘Explore More’, is erop gericht de manier waarop mensen de wereld ervaren te veranderen en gebruikers te laten weten dat ze de wereld eenvoudig en vrij kunnen verkennen met Mio producten.

Meer informatie over de producten van Mio Technology is te vinden op: http://www.mio.com/

Beeldmateriaal
Het opvragen van hoge resolutie beeldmateriaal en review exemplaren kan via mio@pridepr.nl ter attentie van onderstaande PR contactpersonen:

Pride PR
Karlijn Stoelinga en Laura de Vries
+31 (0) 71 568 00 28
mio@pridepr.nl
Mio Benelux
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?