Maak kennis met Pride

Pride is een communicatiebureau dat verankerd is in het digitale tijdperk. Wij weten wat er speelt in jouw sector en met welke vragen jouw doelgroep zit. We weten de weg naar die doelgroep feilloos te vinden en we hebben de (technologische) kennis in huis om jouw boodschap begrijpelijk over te brengen, hoe complex die ook is.

Samen met jou ontwikkelen wij creatieve en opvallende communicatiestrategieën, die je merkbekendheid vergroten en je als kennisautoriteit in de markt vestigen.

360˚

We begeleiden je van A tot Z bij de ontwikkeling en uitvoering van je communicatiedoelstellingen en we kiezen daar samen de geschikte middelen voor. Of dat nou een persbericht, een publiciteitscampagne, een pr-stunt, een videoproductie, een opiniestuk, een social media strategie, een whitepaper of een kennisevenement is, wij hebben de expertise en de juiste mensen in huis om het tot een succes te maken.

Onze mensen

We zijn een ietwat eigenaardige mix van pragmatische planners, zonderlinge creatievelingen en enthousiaste uitvoerders. Wij geloven dat de combinatie van al die invalshoeken unieke resultaten oplevert. We hebben één ding gemeen: onze liefde voor fascinerende verhalen, avontuurlijke merken en baanbrekende technologieën.

We dragen allemaal op eigen wijze bij aan onze succesvolle formule en als team werken we iedere dag nauw samen aan het versterken van merken, het creëren van thought leadership en het ontwikkelen van doeltreffende communicatieconcepten.

Wereldwijd netwerk

Wij maken onderdeel uit van het Brands2Life Global Network van internationale communicatiebureaus. Met onze internationale partners delen wij waarden en expertises op het gebied van strategie, contentontwikkeling, storytelling en evaluatie. Als een netwerk van onafhankelijke, ondernemende bureaus werken we samen aan het creëren van prijswinnende campagnes voor onze klanten.

brands2life logo

Pride gaat zorgvuldig om met je privacy. Lees hier onze privacyverklaring.

Performance Based PR betekent voor ons dat écht duidelijk is wat PR oplevert
Perfor- mance Based PR betekent dat écht duidelijk is wat PR voor je oplevert
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?