Onze aanpak

Bij Pride vinden we dat een goed verhaal de ruggengraat van je marketing moet zijn. Wij zijn een communicatiebureau met geboren verhalenvertellers, die jouw verhaal en je merk zo opvallend mogelijk voor het voetlicht brengen. Wij weten wat een goed verhaal is en welke verhalen voor media-aandacht zorgen. Samen met jou zetten we een zo effectief mogelijke campagne op, gebaseerd op communicatie die hout snijdt.

Om te bepalen welke middelen we daarvoor inzetten, onderzoeken we eerst wie de doelgroep is, waar deze behoefte aan heeft en waar hij zich bevindt. Is dat bijvoorbeeld voornamelijk op social media kanalen? Dan zorgen we voor een levendige en effectieve social media presence. Kun je je doelgroep beter bereiken via de vakliteratuur van jouw sector? Dan gaan we daar de toon zetten met doorwrochte opiniestukken en een scherpe visie op de markt.

Direct in contact met je doelgroep

Maar daar hoeven we niet te stoppen. Het is natuurlijk nog mooier als je in direct contact kunt komen met je doelgroep of met journalisten. Wil je je productrelease luister bijzetten met een drukbezocht persevenement? Wij regelen het voor je. Wil je een kennisevenement organiseren om een autoriteit te worden in jouw sector? Geen probleem, wij hebben vaker met dat bijltje gehakt. Wil je ook de rest van de wereld vertellen hoe je haar gaat veranderen met je revolutionaire dienst of product? Wij denken met je mee, om samen tot creatieve campagnes en effectieve middelen te komen.

Internationaal bereik

Wij opereren niet alleen in de Benelux, maar sturen ook een internationaal netwerk van pr- en communicatiebureaus aan, zodat jij overal ter wereld je boodschap uit kunt dragen. We worden hierbij ondersteund door lokale experts met kennis van de lokale markt.

Concreet, meetbaar & persoonlijk

Wij maken onze werkzaamheden concreet en meetbaar. We beginnen met een nulmeting, zodat we een duidelijke referentie hebben. Tussentijdse evaluaties en metingen zorgen ervoor dat we koers houden of bij kunnen sturen waar nodig. Zo kun je precies zien wat we voor je doen en wat het je oplevert.

Geen klant is voor ons hetzelfde. Wij werken dan ook niet met standaardoplossingen voor standaardproblemen, maar met een persoonlijke aanpak voor merken met een eigen persoonlijkheid.

Onze aanpak hangt nauw samen met onze visie.

share this post
with the world
op de hoogte blijven?

refresh this page