klant

Trimm

TRIMM staat al twee decennia garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. Het bedrijf werkt met meer dan 100 specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die de gebruikers raken. Ze maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals.

TRIMM werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers, waaronder Damco, Universiteit Twente, KPN, Philips, One For All, Pentair, TenCate, Victron Energy en ROC van Twente.

Yvet Schulkes, marketing & communicatie: "Als internetbureau werken we al vier jaar samen met PridePR aan onze B2B propositie. PridePR ziet proactief kansen voor TRIMM, heeft goede contacten met relevante media en is op de hoogte wat er speelt in onze branche. Bovenal zijn het gewoon prettige mensen die ons als bescheiden internetbureau regelmatig uit de comfortzone halen. We werken regelmatig face to face samen, een goede manier om op de hoogte te blijven en echt samen te werken. Nu er een dedicated B2B team staat, verwacht ik dat we samen nog meer kunnen bereiken."

 

Trimm

refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?