klant

Ivanti

Net als op je eigen telefoon, wil je ook op je werk meteen alle applicaties installeren die je wilt hebben. Je weet immers hoe makkelijk dat is.  En dan wil je ook nog eens overal bij al je informatie kunnen, zoals je thuis ook gewend bent.

Ivanti creëert oplossing in zogenoemde workspace virtualisatie, waarbij de desktopomgeving van gebruikers met behulp van software door de IT-afdeling op afstand kan worden aangestuurd, maar waar dankzij vernuftige technologie de gebruiker toch bij zijn applicaties kan.

Invanti over Pride

Ginny Verhagen, senior marketing manager Benelux: “Ivanti werkt op communicatie- en contentcreatie-gebied al ruim vijf jaar, naar alle tevredenheid, samen met Pride. Pride is een verlengstuk geworden van onze regionale marketingorganisatie en neemt mij zo veel werk uit handen. Ik ben graag in control, maar vertrouw Pride volledig met onze pr-activiteiten, zoals het vertalen en creëren van persberichten, ghost writing van artikelen en blogs, referentiecases, relaties onderhouden met de media en nog veel meer.

Mijn ervaring is dat pr-bureaus vaak niet voldoende kennis hebben van onze materie om ons echt werk uit handen te kunnen nemen. Uiteindelijk ben je dan zelf nog evenveel tijd kwijt om alles na te lezen en aan te passen. Pride begrijpt onze branche en technologie, waardoor alles soepel en snel verloopt, waardoor ik veel meer pr-activiteiten kan ondernemen dan ik ooit alleen had gekund. Daarnaast zijn ze innovatief en proactief, waardoor onze communicatiestrategie ook sterker en beter wordt.”

 

RES

refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?