When the flag drops, the bullshit stops
PR & communicatie

Public speaking

Een goede toespraak houden is een kunst en een zeer krachtig middel om een publiek in vervoering te brengen. Hoe kun je een goed verhaal houden dat echt beklijft? Veel mensen vinden dat nog best lastig. Op een feestje of diner lukt het vaak nog wel, maar als je ten overstaan van een groep onbekenden een inspirerend verhaal over je werk moet vertellen, dan is dat nog niet zo makkelijk. Een goede voorbereiding helpt je echter een heel eind op weg. Als je weet wat je beweegt, waar je in gelooft en waar je voor staat, dan kan het voor het voetlicht brengen van je kernboodschappen opeens een stuk natuurlijker gaan.

Pride PR helpt je het juiste podium te vinden, door relaties aan te gaan met organisatoren van congressen, seminars, bijeenkomsten en presentaties. Bovendien zullen wij je helpen het verhaal krachtig op de doelgroep af te stemmen en je koppelen aan de juiste journalisten.

Breekt het angstzweet je nu al uit? Er zijn nog genoeg andere manieren om publiciteit te verwerven. Kijk hier welke diensten wij nog meer aanbieden.

Wij zijn er voor ondernemers en ondernemende merken met een goed verhaal
Wij zijn er voor onder- nemers en onder- nemende merken met een goed verhaal
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?