Assumption is the mother of all Fuckups
PR & communicatie

Media analyse en rapportages

Aan het eind van een campagne komt er altijd een moment dat je de behaalde resultaten bekijkt. Bij Pride PR geloven we echter dat de wereld van vandaag meer nodig heeft dan resultaten achteraf.

Wij vinden dat je tijdig en in real time je campagne moet kunnen bijsturen, voordat je strandt. Of de doelen behaald zijn is natuurlijk heel erg afhankelijk van hoe scherp je ze hebt geformuleerd toen je begon. Bij Pride PR meten we dan ook beter. Zijn de businessdoelstellingen gehaald? In hoeverre hebben communicatie en PR daar aan bijgedragen en wat is het effect ervan geweest? Bij Pride PR krijg je geen algemeen overzichtje met behaalde mediasuccesjes, maar een onderbouwde evaluatie waar alle ups en downs van een campagne in zijn omschreven.

Wij geloven dat PR en communicatie moeten bijdragen aan jouw doelstellingen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Een hulpmiddel dat wij hierbij gebruiken is media monitoring.

Nieuwsgierig geworden naar onze performance based PR aanpak? Lees er hier meer over. Voor het integrale dienstenoverzicht hoef je alleen maar hier te klikken.

Klanten bij Pride weten wat pr ze moet opleveren
Klanten bij Pride weten wat pr ze moet opleveren
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?