Ik ben een hoogvlieger in alles wat ik doe
PR & communicatie

Interviews

Wat maakt een interview of gesprek in de media nou echt bijzonder? Hoe zorg je dat je boodschap op de juiste manier overkomt?

Je verhaal wordt pas echt interessant als je kan vertellen waarom je gelooft in wat je doet. Mensen luisteren veel beter naar een bevlogen verhaal dan naar een ingestudeerd marketingpraatje. Pride PR kan jou helpen dit verhaal concreet te maken. En daar hoeft onze dienstverlening niet te stoppen.

Het opzetten van interviews met de media vereist visie, kennis en de durf om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Interviews kunnen overal plaatsvinden: thuis, op kantoor, in de lucht, op het strand of waar dan ook. Als je buiten de kaders denkt kun je bijzondere settings creƫren, waardoor je boodschap aan kracht wint. Wel eens gedacht aan achterbankinterviews, ontbijtgesprekjes of boottochtjes met journalisten of bloggers?

Of het nu gaat om het geven van interviews, het schrijven van persberichten, het inzetten van social media, bij Pride PR kunnen we je met heel veel zaken helpen om in de publiciteit te komen!

Om het onmogelijke te bereiken moet je het ondenkbare denken
Denk het onmogelijke en bereik het het ondenkbare
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?