In het oog, in het hart
PR & communicatie

Fotografie- en videoproducties

Visuele journalistiek, fotografie en video zijn door de opkomst van de nieuwe media en het internet steeds belangrijker geworden. We leven in een tijd waarin visual storytelling een wezenlijk onderdeel is geworden van de communicatie.

Een kiekje schieten kan iedereen, maar echt uitdrukken wat een verhaal op een blog of in een tijdschrift moet uitdragen, is een vak apart. Bij Pride PR hebben we uitgesproken ideeën over de visuele aspecten van marketing. Deze site is daar een goed voorbeeld van.

Wij hebben een sterk ontwikkelde filosofie over hoe je als merk onderscheidend kan zijn, zonder je merkwaarden uit het oog te verliezen. Geen filmpje om het hebben van een filmpje, maar een professionele productie die in lijn is met het karakter van je merk.

Bij een merkverhaal in beeld kan je natuurlijk prima gebruik maken van branded content. Pride PR heeft professionals in huis die je van gestroomlijnd beeld én verhaal kunnen voorzien.

Meer van ons beeldmateriaal zien? Kijk dan naar de prachtige foto's van de mensen bij Pride PR. Of laat de beelden van de dienstenpagina's verder op je inwerken.

Een klant bij Pride is geen opdrachtgever. Het is een partner die wij samen succesvol maken
Een klant is een partner die sámen met ons succes- vol is
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?