De beste stuurlui helpen mee
Sociale media

Community management & activatie

Goede verhalen zijn goud waard, in beeld en geschrift. Toehoorders zijn er overal, maar de show moet wel geregisseerd worden. De beste stuurlui hebben het vaak al druk genoeg met koers houden, maar iedereen ziet het belang van het professioneel uitdragen van de communicatieboodschap.

Het kan dan een goed idee zijn om het beheer van je social media, bedrijfsblogs, of YouTube kanalen (deels) over te laten aan mensen die er dagelijks mee te maken hebben, met de doelgroep in gesprek gaan en ook nog eens de ontwikkelingen op het gebied van social media op de voet volgen.

Bij Pride weten we hoe je een publiek kunt bouwen en onderbouwen, maar we willen dit wel doen vanuit de kern van de organisatie die wij vertegenwoordigen. Het is voor ons dus belangrijk om te weten hoe de organisatie denkt, welke waarden centraal staan en met welke boodschap wij naar buiten treden.

Heb je je community management en activatiemomenten al goed geregeld, dan is het wellicht een idee om eens na te denken over een goede offline campagne. Kijk eens verder in ons dienstenoverzicht. Misschien zit er iets voor jou tussen?

We willen dat het een feest is om bij en met ons te werken
We willen dat het een feest is om bij en met ons te werken
refresh this page
share this post
with the world
op de hoogte blijven?